Budapesti ügyfélszolgálatunk

Messner Szimonetta 2015-ben lett a Tiroli Csapat tagja.

SzimiAhogy a munkatársai hívják „Szimimama”, a társaság tyúkanyója, aki egrecíroztatni is csak kedvesen tud, és nehezen tudja elfogadni, hogy nem tud mindenkinek segíteni. Lelkesedése hangerejében is megmutatkozik, rendszerint zeng tőle az iroda, ha telefonál.

Azért szeretek a Tirolinál dolgozni, mert minden nap végén tudom, hogy a munkám nem volt hiábavaló. Elképesztő érzés megismerni mások történetét és lehetőséget biztosítani számukra az álmaik, egy jobb élet eléréséhez. Hiszem, hogy mindenki képes elérni a célját, a mi feladatunk, hogy megmutassuk az irányt és segítséget nyújtsunk a sokszor rögös és hosszú úton.

A legnagyobb sikerként éltem meg, hogy a nyáron kevés nyelvtudással jelentkezők közül sokakat sikerült meggyőznöm arról, hogy igenis lehetséges, hogy a téli szezonra felkészüljenek. Hosszas egyeztetések és több próbateszt után csupán pár hónap elteltével, jelenleg már nagy részük ausztriai munkaszerződéssel rendelkezik.

A legfontosabb, amit a Tirolinál tanultam, hogy mekkora szerepe van az életben a kitartásnak és a humornak!

Amikor nem a Tiroliban dolgozom, akkor igyekszem minél több időt a szeretteimmel tölteni!

Az álmom, hogy olyan szuper családom lesz, mint amilyenben én is felnőttem! Jah, és hogy eljussak mindegyik földrészre legalább egyszer.

Elérhetőség:

+3670 622 0485

messner.szimonetta@tiroli.hu

Simon Ákos 2015-ben lett a Tiroli Csapat tagja.

Simon ÁkosŐ az, aki nem eszik egyedül a konyhában, inkább bemegy a többiekhez és lábasból eszi meg az ebédjét.

Azért szeretek a Tirolinál dolgozni, mert végre kamatoztathatom a német nyelvtudásom. Számomra ez volt az álommunka, mivel hasonló érdeklődésű emberekkel dolgozhatok együtt és minden nap más és más munkát keresővel kerülök kapcsolatba és bizony van, hogy kihívás elé állítanak. És ez így van rendjén, hisz így folyamatosan tanulhatok és bővíthetem a tudásomat, több munkakör elvégzésére leszek alkalmas.

A legnagyobb sikerként éltem meg, amikor az első pályázom pénteki pályáztatással, már hétfőn kapott egy konkrét állásajánlatot és csütörtöki napon pedig már utazott is ki. Egy gyönyörű kis tóparti helyre került és amikor elküldte a képeket a helyről, nekem szinte fülig ért a szám!

A legfontosabb, amit a Tirolinál tanultam, hogy a csapaton belüli kommunikáció elengedhetetlen a siker eléréséhez. Persze az se utolsó szempont, hogy nálunk mindig jókedv van az irodában!

Amikor nem a Tiroliban dolgozom, akkor általában a főiskolán hallgatom a turizmus okosságait, sokat járok bringatúrákra és mindemellett szervezem a jövőmet.

Az álmom, hogy továbbra is olyan munkám/életem legyen, amiben a német nyelv jelen van. Ja! És szeretnék majd egy Alfa Romeo 159-est!

Amit kevesen tudnak rólam, hogy 17 évesen fogtam magam és az egyik barátommal kimentünk nyáron 3 hónapra Németországba dolgozni pincérként, konyhai kisegítőként és a kempingben is sokszor besegítettünk. Eddigi legjobb nyaram volt!

Elérhetőség:

+3670 622 0486

simon.akos@tiroli.hu